Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage. Cumpara bilet

Premii primite în America de Nord şi în România:

Premiul pentru cea mai bună actriţă (Canada)
Premiul pentru cea mai bună piesă scrisă (Canada),
Premiul pentru cea mai bună producţie (Canada),
Premiul de Popularitate (USA),
Trofeul Hyperion (România),
Premiul de Excelență în Teatru(Bucovina)
Premiul Gong-Sibiu pentru inițiative remarcabile în domeniul artei teatrale românești
Premiul de Excelență în Mișcarea Teatrală Românească(București)
CUMPĂRA BILET

Recenzie

Iubeşte-mă...AMERICA! evocă povestea fascinantă a unei actriţe din Romania, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripeţiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume.

Spectacolul a fost premiat în America şi în România cucerind publicul spectator atât prin conceptul său inedit de teatru-film, fiind o îngemănare între arta teatrală şi arta filmică, cât şi prin jocul actriţei româno-canadiene Claudia Motea, care interpretează nu mai puţin de opt personaje cu vârste între 25-80 de ani, sub bagheta regizorală a maestrului AL.G.Croitoru.

În rolul principal, Stela, actriţa cântă, dansează, vorbeşte cu Statuia Libertăţii, devine înger păzitor îngrijându-şi aripile, prăfuite uneori, mănâncă stele cu iubitul ei, trăind sentimentul libertăţii în plin New York. De pe scenă Stela interacţionează cu celelalte şapte personaje de pe ecran.

La sfârşitul piesei fiecare spectator se va regăsi cu siguranţă în povestea Stelei , înţelegând de ce, în cronici , Claudia Motea este numită Giulietta Masina a zilelor noastre.

Regia

AL.G.Croitoru

Durată

1h

X