Spectacol Gazdă

Fluturii sunt liberi

By mai 2, 2023 mai 3rd, 2023 No Comments

Distribuție

Jill Tanner – Andreea Boșneag

Florence Baker – Sidonia Gabriela Ganea

Don Baker – Valentin Andrieș

Ralph Santori – Alexandru Radu

Text

Leonard Gershe

Regie

Colectivă

Rezumat

Când își dă seama un părinte că libertatea copilului este inevitabilă iar ajutorul mai mult strică atunci când nu este cerut? Ce caută Albă ca Zăpada în San Francisco și de ce o bârfesc Jill și doamna Baker?
Tu cum VEZI libertatea?
„Fluturii numără clipe, nu ani, și totuși au timp destul!”
Don este un tânăr care a trăit toată viața într-un cocon, nelăsat de mama lui să-și poată lua zborul. Totuși face haz de necaz. După o lună în care a locuit singur într-un apartament din San Francisco, în apartamentul de lângă el se mută o fată care vrea să trăiască într-o zi o viață întreagă. Jill are un trecut foarte colorat și își dorește o înmormântare ca la Disneyland. După o noapte cu artificii, povestea lor se complică în momentul în care Florence Baker, mama tânărului, se furișează pe ușă. Mama lui Don, o renumită scriitoare de cărți pentru copii, este o femeie elegantă, impunătoare și sofisticată care nu aprobă noul lui mod de trai.
Oare de ce o apucă pe Jill frica și îl folosește pe Ralph ca scuză pentru a nu se implica într-o relație serioasă și reală? Și cum ajunge regizorul Ralph Santori să fie vinul spumant al spectacolului?
Un spectacol pentru toate vârstele, o lecție de viață atât pentru adolescenți, cât și pentru părinți, din care vei afla ce înseamnă libertatea, încă de la primele acorduri de chitară.

Bilete disponibile aici--->

Durată

1h 45'’

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X