SUSȚINE! DONEAZĂ!

 

   Ne-am obișnuit să avem mereu sala plină. Să servim spectatorii inainte de spectacol cu bomboane, să glumim, să povestim și mai ales să ne cunoaștem, pentru-că ne considerăm o mare familie.

 

   A venit din păcate și momentul în care, in data de 11.03.2020, am fost nevoiți să ne închidem activitatea din cauza pandemiei de Coronavirus. Am stins luminile, am făcut curat în sala de spectacol și am închis-o. Nu a fost ușor, dar asta nu ne va opri din misiunea și drumul nostru. Chiar dacă am anulat toate spectacolele și activitățile pe care le derulam în mod normal, am luat hotărârea să ne continuăm activitatea în mediul online.

   Lucrăm la o serie de proiecte pe care le vom lansa în curând. Suntem un teatru independent, iar asta înseamnă că toate finanțările noastre sunt din bilete și donații. Chiar dacă fizic nu putem fi prezenți, costurile rămân aceleași în continuare, precum: chiria spațiului, utilități, personalul teatrului plus multe altele, iar toate acestea trebuie acoperite.

Cum ne poți susține?

DIRECȚIONEAZĂ 3.5% din impozitul pe venit simplu cu doar câteva click-uri! Iată pașii pe care trebuie să-i faci!

CLICK AICI PENTRU A COMPLETA FORMULARUL!

1. Completeaza formularul cu datele tale personale.

                                   2. Alege tipul de venit pe care îl ai, apoi bifează toate cele 3 căsuțe și mergi la pasul următor

3. FELICITĂRI! Ai parcurs toți pașii. Tot ce trebuie să mai faci este sa depui personal formularul către unitatea ANAF de care aparții sau ni-l poți trimite nouă și îl depunem în locul tău, fără bătăi de cap.
ADRESA UNDE NE POȚI TRIMITE FORMULARUL este următoarea:
Str. Făinari Nr.17D, sector 2, București.
Email: teatru@artedellanima.ro
Telefon: 0733.060.033

     Poți să susții demersul nostru cu orice sumă dorești simplu și rapid printr-o donație PayPal.

                                                                                     Îți mulțumim! 😊