Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage. Cumpara bilet

CUMPARĂ BILET

Spectacol

„Nenumitul Edi Cârlan” este produsul realității noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coșmaruri. Protagonistul parcurge călătoria sa fiind însoțit episodic de oameni ce își sunt suficienți. Însă toți simt nevoia să îi mărturisească cu obstinație că lumea în care trăiește îi rămâne un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce. Doar de aia e inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său. Toți îi oferă o poartă spre Rai. O comedie mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puțin o rază de speranță.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranță un miel care a fost înțărcat. S-a rupt de prima familie și s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui. Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.

Un spectacol cu Eduard Cîrlan.

Voci

Alexandra Laura Badea
Ana Donosă
Ștefan Huluba
Iulian Sfircea
Ionuț Oprea
Sever Bârsan
Eugen Bănică
Ionuț Niculae
Bogdan Marhodin
Sergiu Fleșner
Herovanu Miruna
Costin Dogioiu
Monica Ciută
Bogdan Costea
Steliana Bălăcianu

Producție

Teatrul Arte dell’Anima

Regia și text

Alexandru Unguru

Intro

Alex Popa

Scenografie și afiș

Cristian Stănoiu

Sound design

Sever Bârzan

Durată

1h 45’

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X