Concert Caritabil

În data de 20 decembrie, o parte din copiii de la Valea Plopului și au venit să ne colinde.
Un concert caritabil extraordinar, unde cu ajutorul tuturor celor prezenți și a artiștilor ce au performat pe scena Teatrului Arte dell'Anima am reușit împreună să strângem suma de 1700 de lei din donații și bilete cumpărate - bani ce au fost predați pentru a ajunge la Copiii de la Valea Plopului înainte de sărbători.

Mulțumim Alma Nicole Boiangiu, Andra Meda Topîrceanu, Andrei V Ciopec, Marius Oprea, Alina Rosca, Adriana Gheaus, Parlea Emil, Ana Maria Bercu, Adelaida Perjoiu, Marina Fluerasu!
„Parintele Nicolae infiinteza in anul 1994, asociatia Pro Vita - Pentru Viata. Asociatia infiintata de parintele Nicolae ii primeste in grija ei pe acesti copii, pentru un timp sau definitiv, dar ea primeste de asemenea si copii orfani sau copii ai strazii.

Mamele care isi lasa copilul aici pot sa-l ia din nou acasa, ceea ce se intampla uneori dupa doi-trei ani, cand situatia lor sociala le permite acest lucru. Asociatia pastreaza contactul cu mamele, pentru a le ajuta sa-si creasca copiii.”
Dorim să vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat pentru ca acești copii să aibă un Crăciun la fel de fericit ca noi toți!
Sărbători fericite alături de cei dragi!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.