2019

2018

2017

Campania Națională „Artiștii pentru Artiști” organizată de UNITER

Campanie umanitara de binefacere

2019

Spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu s-a jucat în data de 21 martie, orele 19:00 în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 18-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări au fost virate în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală. Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!
O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite. Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.
„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’

2018

În anul 2018, Asociația Arte dell’Anima a continuat participarea în cadrul acestei campanii, de data aceasta, cu spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu, din data de 6 martie 2018. La aceste eveniment au participat oameni de cultură, actori consacrați, oameni de media, etc. ( Copyright photo aici: Cosmin Lăutar)

2017

În anul 2017, Asociația Arte dell’Anima a decis să se implice în campania „Artiștii pentru Artiști”, program anual al UNITER, donând sumele încasate în urma spectacolului „O noapte furtunoasă”, de I. L. Caragiale, regia Florin Liță, din data de 1 aprilie, la care au fost invitați oameni de cultură, parteneri media și actori retrași din activitate, beneficiari direcți ai acestei campanii.

„Sperăm la o colaborare pe plan îndelungat cu această campanie a UNITER. Considerăm că artiștii cu experiență ai României, ce și-au pus amprenta pe latura artistică a acestei țări, trebuie tratați cu respect și ajutați în aceste momente dificile. Suntem un teatru independent, dar extrem de primitor, care dorește să sprijine demersurile artistice de calitate. Precum spune și motto-ul nostru: Din suflet pentru artă, întreprindem orice acțiune cu mult drag și dăruire” spune Crina Lință, fondatoarea Asociației Arte dell’Anima.

60% din părinți consideră că profesorii ar trebui să pedepsească copiii neascultători

68% dintre profesori se consideră înțelegători și că au relații bune cu copiii sau elevi, dar aplică pedepse la ore și sunt de acord cu ele.

33% din copii declară că violența este un lucru rău și nu le place, dar la rândul lor când cineva nu le este pe plac, declară că își manifesta violența față de acea persoană prin țipat/înjurat/lovit.