2019

2018

2017

Campania Națională „Artiștii pentru Artiști” organizată de UNITER

Campanie umanitara de binefacere

2019

Spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu s-a jucat în data de 21 martie, orele 19:00 în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 18-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări au fost virate în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală. Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

2018

În anul 2018, Asociația Arte dell’Anima a continuat participarea în cadrul acestei campanii, de data aceasta, cu spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu, din data de 6 martie 2018. La aceste eveniment au participat oameni de cultură, actori consacrați, oameni de media, etc. ( Copyright photo aici: Cosmin Lăutar)

2017

În anul 2017, Asociația Arte dell’Anima a decis să se implice în campania „Artiștii pentru Artiști”, program anual al UNITER, donând sumele încasate în urma spectacolului „O noapte furtunoasă”, de I. L. Caragiale, regia Florin Liță, din data de 1 aprilie, la care au fost invitați oameni de cultură, parteneri media și actori retrași din activitate, beneficiari direcți ai acestei campanii.

„Sperăm la o colaborare pe plan îndelungat cu această campanie a UNITER. Considerăm că artiștii cu experiență ai României, ce și-au pus amprenta pe latura artistică a acestei țări, trebuie tratați cu respect și ajutați în aceste momente dificile. Suntem un teatru independent, dar extrem de primitor, care dorește să sprijine demersurile artistice de calitate. Precum spune și motto-ul nostru: Din suflet pentru artă, întreprindem orice acțiune cu mult drag și dăruire” spune Crina Lință, fondatoarea Asociației Arte dell’Anima.