Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage. Cumpara bilet

Spectacolele din datele de 5 și 6 septembrie, vor fi înregistrate şi difuzate pe canalele TVR.
Prin achiziționarea biletelor la acest eveniment, spectatorii sunt, implicit, de acord cu eventuala apariţie în cadrele care conţin public. Înregistrarea va începe la ora 21:00. Vă rugăm să vă programați sosirea în intervalul orar 20:00–20:45.

CUMPĂRA BILET

Recenzie

„Acești nebuni fățarnici” este o incursiune în lumea escrocheriei, „ciubucurilor” și a viciilor. Spectacolul prezintă într-o dinamică agilă, îmbibată de absurd, IPOCRIZIA și PROSTIA.

La prima vedere, protagoniștii nu par a fi „nebuni”. Aceștia își doresc să trăiască bine, au nevoie de dragoste și concep felurite combinații, unele destul de iscusite, pentru a-şi realiza planurile. Ei vor să trăiască „după cum îi taie capul”, satisfăcându-și pofte efemere şi interese meschine, în afara oricăror reguli. Au sau nu un ideal?

Omul se pierde tot mai mult în realități virtuale, astfel că evoluția speciei noastre este pusă sub semnul întrebării. Rămâne de văzut ce mai rămâne din principiile etice și morale de odinioară.

Într-o lume în care totul se întâmplă pe repede înainte, secolul vitezei, cum este numit, vino să privești din afară o lume guvernată de haos și vicii. Fii și tu spectator în „Absolut”!

„O comedie actuală pe tema ipocriziei. O satiră a unei societăți plastifiate clădite pe minciună, parvenism, manipulare, unde consumerismul este ridicat la rang de artă și unde valorile umane sunt răsturnate voit fără pic de empatie. Un univers hilar, schițat îndeaproape de cele opt personaje - martor. Spectatori ai propriilor lor vieți lipsite de faimă și culoare. O lume croită artificial, de tipare standardizate, vulnerabile în fața îndoctrinării mass-mediei. Real versus virtual. Aparență sau esență. Cuibul escrocilor mărunți sau cuibul nebunilor fățarnici, cadrul propice exploatării tuturor sentimentelor «rentabile» precum dragostea, invidia, ura, frica.”

Silvia Roman, regizoare

Distribuție

Irina Cojar - Camelia
Crina Lință - Silvia
András Demeter- Iordache
George Rotaru - Dobrișor
Laur Drăgan - Omul cu capul în nori

Înregistrare Audio-Video:

Cristian Jicman – Sublimul în caz de forță Majoră
Iulian Cuza – Adam
Mihail-Cornel Radu - Licheaua Întârziată

Regie și scenografie

Silvia Roman

Compoziție muzicală și Versuri

Bogdan Balea

Preț bilet

40 LEI

Producție Video și Editare

Ștefan Balea

Grafică video și procesare audio

Bogdan Balea

Concept și montaj video

Silvia Roman

Light Design

Alexandru Bibere

Durată

1h 45’

fără pauză

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X