Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage. Cumpara bilet

CUMPĂRA BILET

Recenzie

Asociația Arte dell’Anima prezintă proiectul „Totul despre femei pentru femei” care va fi organizat în fiecare zi de miercuri a lunii noiembrie: 6, 13, 20 și 27 noiembrie, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima cu sediul în strada Făinari, nr. 17D! Proiectul se va încheia cu un al cincilea eveniment, ce va avea loc în data de 3 decembrie, la Sala Media a Teatrului Național București.

Scopul proiectului este de a spori conștientizarea colectivă asupra situației femeilor supuse abuzurilor. Fondurile strânse vor fi donate către Asociația Necuvinte. Misiunea organizației Necuvinte este de a promova drepturile fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor victime ale violenței în familie.

La fiecare 2 zile, o femeie este ucisă în România din cauza violenței în familie. Este un fenomen grav, o problemă comunitară, socială şi de sănătate publică ce afectează în principal femeile (95% din totalul victimelor violenţei în familie sunt femei). La nivel mondial, între 40% şi 70% dintre femeile ucise sunt victime ale violenţei în familie.

În cadrul proiectului, va fi prezentat spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu, cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință, o producție a Teatrului Arte dell’Anima, ce a avut premiera în iunie 2018. „Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce-și propune să schimbe perspective, să pună femeia într-o lumină realistă, vulnerabilă, umană.

Donațiile se pot face în contul Asociației Arte dell’Anima: RO 07 PIRB 4236 7669 6400 1000, deschis la First Bank, Sucursala Moșilor-Olari.

Pentru orice alte informații, nu ezitați să ne contactați la 0733.060.033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Distribuție

Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință

Scenografie

Ioana Colceag

Traducere

Mihaela Balint

Preț bilet

38 LEI

Regie

Felix Crainicu

Adaptare text

Crina Lință

Sound&light

Alexandru Bibere

Durată

1h 20’

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.